Det är dags för fönsterputs av våra ej öppningsbara fönster. Fönsterputsen utförs måndag 9 oktober.

De flesta ej öppningsbara fönstren mot gatan, putsas med hjälp av skylift utifrån gatan medan de små fönstren mot gården putsas inifrån lägenheterna. De lägenheter som behöver putsas inifrån har fått en avisering per mail idag och ni behöver anmäla att ni önskar att få det lilla fönstret ut mot gården putsat. Anmäl genom att maila

Det finns möjlighet att köpa till fönsterputs av resterande fönster som då utförs samma dag. För att beställa detta maila dina personuppgifter till styrelsen senast onsdag 27 september.

Pris efter RUT-avdrag är följande:
1 rok  696 kr
2 rok  837 kr
3 rok  966 kr
4 rok 1095 kr
5 rok 1223 kr

/Styrelsen

2023-09-20

Arbete pågår med att laga koddosorna/låsen och tills vidare är det till och från nödvändigt att använda blippen vid ingång. Detta beror på att tiden är ur led i själva systemet. När reparatörerna är på plats kan det också uppstå tillfälliga avbrott. Vi räknar med att detta är åtgärdat och klart i slutet av veckan. 

/Styrelsen 
2023-09-12

Dessvärre har våra portlås slutat att fungera under kvällen och låsjour är på väg för att ställa upp dörrarna. De kommer alltså stå olåsta tills Begelås har varit här på plats för att laga dessa. Vänligen låt dessa stå öppna så att vi kommer in i huset. 

/Styrelsen 
2023-09-09

Vi har under en längre tid haft problem med att hålla sanden i sandlådan på gården. Sanden har dessvärre hamnat i vattenspelet, i uteköket och även inne hos våra medlemmar som bor längst ner mot gården. Med anledning av detta, kommer sandlådan att plockas bort i veckan som kommer. Det är dock härligt med barn som leker ute på gården och vi ser över olika alternativ för lek till barnen (det finns dock vissa begränsningar i underlaget som gör att vi inte kan sätta upp ställningar för gungor eller klättring). Om ni har några sandleksaker som ni vill hämta så kommer de att ligga i en korg på gården fram till den 30 augusti.

Vi vill även passa på att påminna kring anmälan till vår gårdsfest den 30 augusti kl 18:00. Det kommer att bli en trevlig kväll med grillmat och dryck och ett bra tillfälle att lära känna varandra. Vi är tacksamma om ni osar via länken nedan:

https://survey.easyquest.com/9swtjA

/Styrelsen
2023-08-16

Uppdatering! Vi har ordnat med tält på gården ifall det regnar. Ta på er en extra varm tröja och välkomna på onsdag!

I år har vår förening funnits i 10 år! Vi vill därför fira detta genom att bjuda in till gårdsfest onsdag den 30 augusti kl 18:00.

Vi återkommer med mer information men boka gärna in denna kväll för trevligt mingel med mat och dryck tillsammans med dina grannar. 

/Styrelsen
2023-08-02