Utöver den egna lägenheten, erbjuder föreningen sina medlemmar tillgång till följande:

Tvättstugor
Två stycken tvättstugor finns i källarplan vid port 30 och 32. De har vardera två stycken tvättmaskiner samt torktumlare, torkskåp och mangel. Bokning av tvättstugan görs via app, digital tavla utanför tvättstugan eller på webben. 

Förråd
Till varje lägenhet finns ett förråd i källarplan. Förrådet är numrerat.

Garage
Finns i fastigheten och ägs av föreningen. Garageplatser hyrs enbart av medlemmar. Intresse för att hyra en garageplats kan anmälas till styrelsen under rubriken parkering under "Mitt boende". Kötiden varierar till en garageplats beroende på tillgång och efterfrågan. Infart till garaget är från Kungstensgatan 50.

Gården
På baksidan av fastigheten finns en gemensam innergård för de boende i fastigheten. Där finns ett bokningsbart växthus, grillar, trädgårdsmöbler, sandlåda och plats för lek. Alla har rätt att utnyttja den gemensamma uteplatsen och växthuset. Se till att ni plockar undan efter er så att det blir trevligt och inbjudande för andra boende som kommer efter. 

Cykelförråd
I varje port finns ett cykelförråd i entrén. Det är ganska litet så vi ber alla som använder det att inte förvara cyklar som inte används frekvent i det utrymmet. Barnvagnar kan av utrymmesskäl inte heller förvaras i de cykelförråd som finns i respektive entré.

Cyklar, barnvagnar och andra liknande föremål, får av brandsäkerhetsskäl inte ställas upp i trapphus och entréer.

uppdaterad 2022-12-29