I Vasastan, mellan Odenplan och Tegnérlunden, ligger brf Stjärnfallet 21 med 85 lägenheter på tre adresser. 

Området är en dröm för storstadsälskaren, ett stenkast från citykärnan och en kort promenad från Odenplan, som med den nya pendeltågsstationen utvecklats till en av stans största reseknutpunkter. På bottenvåningen finns Hemköp Wasahallen som har öppet varje dag mellan 07-23, med fullt livsmedelssortiment och manuell chark, ost och delikatessdisk. 

Området kryllar av restauranger och caféer. Bland annat finns två michelinstjärnkrogar inom ett par kvarter, samt det mycket populära Flippin’ Burgers och klassiska Nybergs konditori. Grönytor finns inom ett stenkast i flera väderstreck i form av Vasaparken, Tegnérlunden och Observatoriekullen.

Här finns också mycket kultur med teatrar, Stadsbiblioteket och de gamla universitetsområdet runt knuten. Astrid Lindgren bodde i ett grannkvarter på Dalagatan, och inte långt därifrån finns Sven-Harrys konstmuseum i Vasaparken.

Målsättningen för vår bostadsrättsförening är förutom ett riktigt bra boende att alla skall trivas och känna trygghet och gemenskap i föreningen.

uppdaterat 2022-12-13