Det finns två tvättstugor i fastigheten. Dessa finns på källarplanet i trapphus 30 och 32. Bokning av tvättid görs via föreningens digitala bokningssystem (webb, app eller via anslagstavla utanför tvättstugorna). Tvättpassen är 2 timmar långa och du kan ha två pass bokade samtidigt. Städa av tvättstugan efter användande. 

Komma igång
För att boka behöver ni ert lägenhetsnummer och den pinkod som delats ut i samband med det informationsbrev som delats ut till samtliga boende. Saknar du en pinkod, kontakta styrelsen via email. 

Boka via hemsidan
Gå till bokatvättid.se klicka på länken "logga in" längst upp till höger. Logga in genom att söka och välja Brf Stjärnfallet 21. Ange därefter lägenhetsnummer samt pinkod och slutligen klicka på logga in.

För att boka via appen
Ladda hem bokningsappen som heter "Boka tvättid", finns för både Android och iOS. Efter installationen av appen logga in genom att söka och välja Brf Stjärnfallet 21. Ange därefter lägenhetsnummer samt pinkod och slutligen klicka på logga in.

Funktioner i appen & färgkoder i kalendern:
Boka och avboka tider - köa på tider - skicka och ta emot meddelanden - byta pinkod - lista dina bokningar - påminnelser.
Vit - lediga tider finns. Grön - jag har en tid bokad. Röd - inga lediga tider. Orange - jag köar på en tid. (möjligt via appen och webben)

Använda bokningstavlan
Aktivera skärmen genom att klicka med fingret på den. Då visas en kalender med veckans alla tider. Vit färg innebär att tiden är ledig och kan bokas, röd färg betyder att tiden är bokad. För att visa nästa eller föregående vecka, klicka på riktningspilarna högst upp i skärmens vänstra respektive högra hörn.

Välja annan tvättstuga
Klicka med fingret på texten högst upp i mitten på skärmen (står t.ex. Tvättstuga A). En ny meny visar sig, välj önskad tvättmaskin/tvättstuga. Därefter visas kalendern för den valda tvättmaskin/tvättstuga.

Boka tid/avboka tid
För att boka. Leta upp ledig tid, när den är funnen, klicka då på rutan med den tiden, därefter anges pinkoden följt av OK-knappen. Denna tid är härmed bokad och visas röd.För att avboka. Leta upp tiden som ska avbokas, klicka därefter på den och ange pinkoden följt av OK knappen.

Bokningsregler
De som önskar kan boka två stycken pass efter varandra per vecka, om man har mycket tvätt. Föregående pass får gå in 30 min på nästa för att torka tvätt. Mer information och instruktioner finns bredvid bokningstavlan och på hemsidan: www.bokatvättid.se under fliken FAQ.

Kontakt


0734-96 00 00

Efter tvätt

  • Torka av maskinerna och rester i tvättmedelsbehållarna samt övriga ytor.
  • Rengör torktumlarens filter från ludd.
  • Sopa och svabba av golvet.
  • Ta med alla tomma kartonger och förpackningar.
  • När du tvättat färdigt, se till att du fått med dig dina tillhörigheter och dörren är stängd efter dig.
  • Lämna tvättstugan i det skick som du själv vill finna den i.

Uppdaterad 2022-11-28