Att ansöka om garageplats

Är du boende i huset och vill ställa dig i kö till en garageplats, mejla till  

Följande information måste uppges vid ansökan om garageplats:

Namn på lägenhetsinnehavare:

Lägenhetsnummer:

Bil:

Modell:

Reg.nummer:

Aktivering av laddbox: Ja eller Nej

Hyresavtalet är unikt för den bil och det registreringsnummer som du ansöker för. Skulle du byta till en större eller mindre bil så måste du ställa dig på nytt i kön, men har då förtur. Om du byter till en likadan bil så får du behålla din plats, men ett nytt avtal skall skrivas.

 

Laddning i garage

Vi har valt Eon som leverantör av våra laddstolpar i garaget. För dig som köpt en elbil eller laddhybrid, har plats i garaget och vill börja ladda så gäller följande:

- Skaffa ett abonnemang för att ladda din bil hos Eon. Gå in på Eons hemsida https://www.eon.se/elbil. Du behöver ett laddkort ifrån Eon som kopplas till ett betalkort. Kortet laddas med 200 kr ifrån betalkortet. Bra är också att ladda ner deras App i App store eller Google Play. För att registrera sig behöver du en mailadress.

- När du gjort detta behöver du anmäla att du vill börja ladda din bil på din p-plats. Du skickar då ett mail till . Ange följande information i mailet:

- Namn, lägenhetsnummer, p-plats nr, numret på laddstolpen (det står ett  5-siffrigt nummer tryckt på laddstolpen vid din plats) samt mailadressen som du har anmält och ditt laddtagsnr som står i appen.

Kostnaden för att utnyttja sin laddstolpe är idag fastställd till 200kr/månad utöver garagehyra. Summan adderas på redan befintlig hyresavi och kommer skickas ut per månad. Vidare tillkommer en kostnad per kilowattimme(kwh) som förbrukas av enskild hyresgäst vid laddning.

Denna kostnad är idag 1,9kr/kwh. Kostnad debiteras hyresgästen via kreditkort som är kopplat till Eon Drive appen.